Algemene informatie

H.B.C. Tafeltennis is een vereniging, opgestart in 1947, die gericht is op breedtesport. Iedereen is welkom, ongeacht of je wel of (nog) niet kunt tafeltennissen. Op dit moment telt de vereniging zo’n 100 leden waarvan ongeveer de ene helft jeugd en de andere helft senioren (vanaf 18 jaar) is.

Het is mogelijk om bij H.B.C. Tafeltennis als recreatief of competitie spelend lid te tafeltennissen. Op de lidmaatschap/contributie-pagina in het menu is te zien wat de kosten hiervan zijn. Ook is het voor deze bedragen mogelijk voor jeugdleden om maximaal 2 keer in de week te trainen en 1 keer vrij te spelen. Voor senioren zijn er minimaal 3 avonden beschikbaar om vrij te tafeltennissen. Zie hiervoor het zaalschema dat in het menu te vinden is.

Verder worden er een hele hoop activiteiten georganiseerd. Denk hierbij voor de jeugd aan diverse interne en externe toernooien maar ook evenementen zoals speciale trainingsdagen, een zomerkamp en een kerstviering. Ook voor seniorleden is het mogelijk om mee te doen aan een heleboel toernooien!