HBC Tafeltennis FamilieToernooi 2024

Geslaagd Familietoernooi zorgt voor onvergetelijke momenten op de tafeltennisbaan!

Op 21 januari 2024 organiseerde HBC Tafeltennis met veel enthousiasme en energie het jaarlijkse familietoernooi, en wat een fantastische dag was het!
Met een opkomst van diverse familieleden en vrienden was de sfeer op de tafeltennisbaan gevuld met opwinding en competitie.

Het toernooi begon met een hartelijk welkom aan alle deelnemers, jong en oud, waarna de eerste service werd geslagen en de wedstrijden van start gingen.
Van vader-zoon duo’s tot broer-zus teams, er waren allerlei combinaties die streden om de felbegeerde titel van kampioen van het familietoernooi.

Na enkele intense wedstrijden en spannende rally’s werd het winnende team met trots bekroond, maar de echte overwinning lag in de onschatbare momenten van samenzijn en plezier die gedeeld werden door alle deelnemers.

Namens het hele team van HBC Tafeltennis willen we alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme en deelname aan dit onvergetelijke evenement.

We kijken nu al uit naar het volgende familietoernooi en hopen nog meer families te verwelkomen voor een dag vol sport, plezier en verbondenheid op de tafeltennisbaan!