Ping-Pong Stars

Alle jongens en meisjes uit groep 3 t/m 8, die op school zitten in Heemstede en omgeving, mogen meedoen aan Ping-Pong Stars, dat al voor het 34e jaar wordt gehouden bij H.B.C.! Mogelijk heb je via school deze uitnodiging al ontvangen.

INSCHRIJFFORMULIER 2020!

Elk jaar doen er zo’n 150 kinderen mee aan dit geweldige toernooi in de kerstvakantie! Tijdens deze dagen kun je tafeltennisspelletjes en wedstrijden spelen tegen klasgenoten of leeftijdsgenoten van andere basisscholen. Kun je niet tafeltennissen? Dat maakt niets uit hoor! Iedereen die het leuk vindt om mee te doen is van harte welkom. De kinderen uit groep 3 en 4 spelen push-pong (schuiftafeltennis) en de overige groepen gewoon tafeltennis.

Het evenement duurt 2 dagen. Op de eerste dag komen alle meisjes uit groep 3 t/m 8 en jongens uit groep 3 t/m 5 in actie. De 2e dag zijn alle jongens uit groep 6 t/m 8 aan de beurt.

De data van 2020 zijn:
18 januari: meisjes gr. 3-8 & jongens gr. 3-5 (11.00 – 15.00u)
19 januari: jongens gr. 6-8 (11.00 – 15.00u)

INSCHRIJFFORMULIER 2020!

Alle deelnemers van Ping-Pong Stars krijgen de kans om in het nieuwe jaar 3 gratis proeftrainingen bij H.B.C. te volgen. Uiteindelijk sluiten de kinderen deze trainingen af met een mooi diploma en bestaat de mogelijkheid om lid te worden van de vereniging.

Ping-Pong Stars en de gratis proeftrainingen vinden plaats bij:

H.B.C. Tafeltennis
Sportpark H.B.C.
Cruquiusweg 39
2102 LS Heemstede

Voor vragen, opmerkingen of meer informatie kan er contact worden opgenomen met:

Sander Kuijt
sanderkuijt@hbctafeltennis.nl